Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцащи интериорни пластмаси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скърцащи интериорни пластмаси

Някой има ли решение за тях? През зимата на моменти е кошмарно

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
    НЕ !
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Това за кой модел? Моята е 156 и да чукна на дърво, не ми е скърцала! Иначе пробвай да намажеш местата от където се чува, че скърца с течен парафин. Моето табло го минавам с такъв и знам ли, може и от него да не скърца!

Comment

Нямам си на идея каква ти е колата,сигурно не е 156.Нямам никакви забележки
        Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Зависи в мойта 156 не се чуваше скърцане,но съм се возил в други и доста отвратително скърцат.
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

В България рано или късно всяко табло се разскърцва

Comment

Обаче упорито отказвам да се науча да пиша винаги модела на Алфата ми... Извинявам се! За 147 става на въпрос.

Comment

Обаче упорито отказвам да се науча да пиша винаги модела на Алфата ми... Извинявам се! За 147 става на въпрос.
                Колега сложи модела на колата в подписа си ...
                "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение

Самата истина .. всеки път като мина Перник-София ... и започват да тропкат некви неща .... Ебати ужаса е
                  Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                  Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

На мен ми скърца по скоро кожата на салона и то май е където опира около шофьора ... иначе нямам оплаквания към пластмасите.
                    "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                    Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

И на моя бегач като паднат температурите скърцат пластмасите. Отгоре се чува, като че ли от централния въздуховод горе. Явно е от свиване и одървяне на материалите, иначе лятото нямам никакъв проблем. Пак за 147 става въпрос.

Някой, ако е мислил нещо да сподели.
                      '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Moята 147ца скърца адски много и най-вече скърца нещо отзад около багажника докато колата е в обороти 1400-2100

Comment

Явно всичко опира до определен екземпляр.Как е поддържан интериора,колко пъти и как са сваляни корите на вратите и колко от щипките са там.Въобще колко пъти са сваляни отделните елементи.
                          При мен 156-цата имаше разни звуци вътре,а от тук,а от там...ако е топло от едно място,ако е студено от друго....бе божа работа.При 147-цата нямам никакви забележки....гробна тишина.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение
                            Моятa дa чукнa нa дърво вече 4 години и повече от кaкто е в мен, все още нямa никaкви скърцaния!

Comment

При мен скърцането идва главно от дясната врата - при минаване през неравност имам чувството, че ще се разпадне! А лятото не бе така - имах проблем с левия носач, но го оправих, но сега е нещо страшно... Буквално е непоносимо.

Comment

Working...
                              X